tisdag 2 december 2008

Sundsvallshelg

Rapport från helgens aktiviteter:

FREDAG:
Jag, Tessan och Daniel (Chefarn) åkte med mina svärföräldrar till Sundsvall. Väl i bilen konstaterade vi att det skulle drickas alkohol, varpå vi inhandlade dryck strax innan systemet stängde. Det var även dags för Loyalguard-rep dagen till ära, så vi pinnade iväg till replokalen. Det repades, gick väldigt bra att spela, filades på en ny låt och sedan blev jag och Daniel onyktra.

Planen var att vi skulle gå på casinot, men eftersom det (av någon outgrundlig anledning) är så trevligt att sitta och förfesta blev vi lite sena. Därför hamnade vi på O'Learys, vilket i sig inte var något fel. Det var riktigt trevligt där.

LÖRDAG:
Jag, Tessan och Daniel vaknar upp och är mysbakfulla. Tessan sticker iväg för att besöka lite kompisar, medan jag och Daniel spenderar halva dagen till att kolla på Family Guy och halvsova. Framåt sexsnåret hade vi vaknat till liv igen, och då var det bara till att pinna iväg till replokalen igen. Det dracks öl även denna kväll, även om förfestaktiviteten var förflyttad till Danne Hedins lägenhet.

Sedan hamnade vi på Skeppsbrokällaren. Där skulle det DJ:as. Jag och redaktör Hallman turades om (tre-låtar-var-varianten) och drack öl, gin & tonic och mer öl. Får se när det blir nästa gång, så snart som möjligt hoppas jag.

SÖNDAG:
Bitelinepizza. Läsk. Sedan åka buss i fyra timmar. Hem. Sova. Skönt.

En riktigt rolig helg, och det känns som att Daniel hann få en rätt skön uppfattning om folket i Sundsvall. Det bra folket, alltså. De som går på Skeppsbrokällaren. Det är ju egentligen de enda som man behöver bry sig om.

Inga kommentarer: